Ja tenim les fotos del "Juga per…" (Ll/D)

Uns 120 infants menors d’11 anys dels diferents esplais i agrupaments escoltes de Reus participen en l’activitat anual “Juga per…”, organitzada des de la Coordinadora d’Esplais i Escoltes de Reus (CEER), que enguany estava dedicat als esports adaptats i les discapacitats.
Tot i el canvi d’ubicació d’última hora degut a la pluja, l’activitat es pogué realitzar amb normalitat. Amb tot, però, es reduí l’assistència a tan sols els infants membres de les entitats d’educació en el lleure. Igualment, s’hagueren d’adaptar algunes activitats a un espai interior.

L’activitat reproduïa uns jocs olímpics on els infants podien anar participant als diferents jocs proposats per les diferents entitats. En cada joc es simulava una discapacitat i s’intentava que l’infant s’adonés de les dificultats que això suposa. Així, els xiquets i xiquetes van poder pintar amb la boca, jugar a bàsquet amb cadira de rodes, aprendre el seu nom en llengua de signes, jugar a futbol amb pilota de cascavells, fer mímica, jugar a bitlles sense veure-hi, etc.
La tarda s’acabà amb un berenar i l’actuació del grup d’animació infantil “Can Cantem”.

Els monitors i caps de les diferents entitats acabaren el dia amb un sopar i vetllada conjunta en el mateix espai de la palma.

Aquí us deixem algunes fotos de la tarda:

Recull de premsa:
> Diari de Tarragona.
> Reus Digital: article i fotos.
> Tinet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s