Els caps es formen en interculturalitat

Una representació de caps del nostre agrupament s’ha desplaçat aquest cap de setmana fins a la casa de colònies Can Puig, a St. Salvador de Guardiola (Bages) per a participar d’un cap de setmana de formació per a agrupaments que participen dels Plans Educatius d’Entorn i/o del projecte Calidoscopi.
Aquesta trobada, que s’anomena Cruïlles, ha estat organitzada des de l’àrea pedagògica i l’equip finestra d’interculturalitat de Minyons Escoltes i Guies (MEG) amb la col·laboració del Departament d’Educació de la Generalitat.

La trobada ha tingut un marcat caràcter d’intercanvi. Els caps han pogut compartir experiències, idees i dubtes, i han rebut l’assessorament de professionals de la mediació i l’educació social. Durant el matí de diumenge, per exemple, diversos Agrupaments van exposar un seguit de bones pràctiques en relació a la obertura del cau, l’acollida de nouvinguts i el treball en xarxa.
Ha estat una bona experiència formativa i esperem poder aplicar-ho al nostre cau.

Arrel d’aquesta trobada s’ha posat en marxa un blog, que pretén ser un espai virtual per seguir aprofundint en aquests temes que cada dia ens toquen de més a prop. Al blog també hi podeu veure les fotografies de la trobada!

+ info > http://www.escoltesiguies.cat/node/1731

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s