Els P/C recullen roba i menjar.

Els Pioners i Caravel·les (nois/es de 14 a 16 anys) de l’Agrupament Escolta i Guia Montsant-Cim de Reus han realitzat aquest dissabte i durant tot el dia al cau, local de l’entitat, una recollida solidària de roba i menjar que posteriorment entregaran a les ONG Càrites i Setem.

Aquest és un projecte que ha sorgit des dels propis nois i noies de la unitat de Pioners-Caravel·les. En el marc de l’acció que cada any realitzen per aquestes dates i després d’una descoberta de diferents entitats i opcions solidàries; han fet aquesta proposta, l’han preparat i l’estan duent a terme.
Aquest és un dels trets definitoris de l’escoltisme: l’educació a partir de l’acció i el treball per projectes; és a dir, que els nois i noies aprenen i creixen a partir de la proposta, realització i revisió de diferents accions i projectes adequats a la seva edat.

La roba i el menjar podia portar-se aquest dissabte dia 17, de les 12 del migdia fins les 8 del vespre al cau (avinguda St. Jordi 23-25 baixos), on els mateixos nois i noies ho recolliren.
La roba ha d’estar en bon estat i no pot tenir cap forat ni cap taca. El menjar ha de ser d’envasat de llarga durada i no pot ser fresc.

Recull de premsa:
> ReusDigital.cat: 12 de gener de 2009.
> Diari Aquí: 13 de gener de 2009.
> Diari Més: 14 de gener de 2009.
> Diari de Tarragona: 18 de gener de 2009.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s